Book bord

Hvem er vi

Hvem er vi

Zouhaier Amara – ny forpagter af Restaurant Skyttehuset!

Zouhaier er meget erfaren ud i restaurantionslivet. Han har 14 års erfaring som Restaurant Manager hos Hotel Svanen i Billund og Grindsted og har siden marts 2022 været ejer af Restaurant Vedelsborg i Vejle.

1.maj 2023 overtog han nøglerne til Restaurant Skyttehuset og kan nu også kalde sig forpagter.

Han har foruden diverse fester stået for events, koncerter og store julefrokoster, og glæder sig til at videreføre nogle af disse i de historiske rammer i den gamle dansepavillion i Skyttehushaven.

Restaurant Skyttehuset

Vejles smukkeste rammer til dit næste arrangement

På strandvejen, midt imellem Dyrehaven og vandkanten til Vejle Fjord ligger selskabslokaler og frokostrestaurant smukt omkredset af park og skov. Når vi taler om beliggenhed, taler vi også blandt Danmarks flotteste. Helt unikke rammer for en unik fest.

Det sætter også store forventninger til vores gastronomi. Vores personale arbejder hver dag med friske lokale råvarer, og ord som forkælelse, æstetik, kvalitet og sanseoplevelser, danner baggrund for den oplevelse, vi hver dag giver vores gæster i vores stemningsfuldte lokaler.

Om det er bryllup, fødselsdage, receptioner eller firmafester, vil Skyttehuset altid være en oplevelse for dine gæster. Vi rummer både intime fester og store arrangementer indtil 250 personer.

Vores frokostrestaurant er absolut et besøg værd. Gastronomi på højt plan, udsigt direkte til fjorden, og et glas køligt hvidvin, hvad kan man ønske sig mere.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Team Skyttehuset

Skyttehuset Vejle ApS – CVR: 43969536